Vana Kutuları

Vana Kutuları

Vana kutuları, birçok tipte ve kombinasyonda bulunmaktadır. Vana kutuları daha çok yalıtım – montaj kombinasyonları için kullanılmaktadır. Genel olarak büyük vanalarda prefabrik parçaların varlığı azaltılmaktadır. Bu sebepten ötürü vananın dışına monte edilecek olan özel uç kapaklarını sağlamak gerekmektedir.

Vana kutularının montajı oldukça kolay ve basittir. Vana kutusunun gövdesi gerekli uzunluklarda kesilir ve her iki kenar üst üste getirilerek kapatılır. Ceket uç kapak yuvalarına yerleştirilir ve bant ile sabitlenir. Son olarak yalıtılmış olan borulara izin verebilmek amacıyla her iki ucun deliği kesilir. Vana kutuları üretimi, satışı ve montajını yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen İsomass izolasyon & havalandırma firması sizler için en iyi hizmeti verirken, en kaliteli ürünleri de yine sizler için sunmaktadır.

Vana Kutuları Avantajları

Vana kutularının çok çeşitli avantajları bulunmaktadır. Bu avantajlara göz atacak olursak:

  • Firmamızdan temin etmiş olduğunuz vana kutuları oldukça yüksek tasarruf sağlamaktadır.
  • Vana kutuları sayesinde güvenli bir iş ortamı sağlanmış olur.
  • Vana kutuları sayesinde demonte ve modüler parçaların olması sonucu yerleri değiştirilebilir, bu parçalar sökülüp takılarak tekrar kullanılabilir.
  • Vana kutuları oldukça çevre dostudur ve ekolojiktir.
  • Vana kutularının lojistik açıdan kargolanması oldukça kolay ve uygundur.
  • Vana kutuları uluslararası standartlarda üretilerek son teknoloji malzemeleri kullanılır.
  • Sıvı geçirmeyen vana kutuları kullanıldığı izolasyon maliyetini azaltır.
  • Vana kutuları sistemdeki ekipmanları koruyarak çürümeyi azaltır ve yaşam ömrünü uzatır.

Vana Kutuları Fiyatları

Vana kutuları fiyatları, vana kutusunun yapısına ve boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, boyutu oldukça büyük olan bir vana kutusu ile boyutu küçük olan bir vana kutusunun fiyatı birbirine eşit değildir. Aynı zamanda vana kutularının markaları da fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Markası bilinen bir vana kutusunun fiyatı daha fazla olabilirken, markası çok fazla bilinmeyen bir vana kutusunun fiyatı daha az olabilmektedir. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz çok doğru değildir. Vana kutuları fiyatları hakkında daha net ve daha detaylı bilgi sahibi olabilmek için firmamız ve ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al