İzolasyon Sistemleri

İzolasyon Sistemleri

İzolasyonda en büyük hatalardan biri ısının en fazla pencere ve çatılardan kaybolduğu düşüncesidir. Fakat ısı enerjisinin büyük bölümü geniş yüzeylere sahip alanlara sahip olan duvarların üzerinden kaybolur. Bu enerji kaybı, ısı kaybının neredeyse yarısına denk gelir. Enerji tasarrufu için izolasyon yapılıyorsa, çatı ve pencere izolasyonu yapmanın dışında en önemli bölüm olan dış cephe duvarlarında ısı yalıtımının yapılması gereklidir. Enerji ihtiyacının düzenli olarak arttığı fakat kaynakların sürekli olarak azaldığı dönemlerde, düzenli olarak yükselmekte olan yakıt fiyatlarına bağlı enerji maliyetlerinin git gide yükselmesi kaçınılmaz oldu.

Günümüz şartlarında izolasyon çalışmaları bilinçli bireyler için öncelikli olarak yapması gereken işlerin başında gelmektedir. Isı izolasyonu yapılmış binaların kiralanması veya satılması, yalıtımı olmayan binalara kıyasla daha kolaydır. Isı izolasyonu çalışmalarıyla çevrenize ve ülkenizin ekonomisine katkı sağlayıp, enerji tasarrufu yapabilirsiniz. Ayrıca ısı izolasyonu sayesinde daha sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanına sahip olup güvenilir konutlara sahip olabilirsiniz.

Çevre Sağlığı İçin Isı İzolasyonu Gereklidir!

İzolasyon yapılmış mekânlarda ısıtma ve soğutma işlemleri daha rahat yapılır ve daha az enerji sarf edilir. Böylelikle küresel ısınma ve hava kirliliğinin engellenmesine yardımcı olup, çevrenizin korunması konusunda iyi bir adım atmış olursunuz.

Kişisel Tasarruf Sağlamak İçin Isı İzolasyonu Önemlidir!

Yapılan ısı yalıtım çalışmalarıyla sağlanacak olan yakıt tasarrufuyla ısı yalıtım maliyetleri üç aşağı beş yukarı bir iki yıl içerisinde karşılanabilir. Bu süre tüketilmekte olan yakıt oranına, bina yapısına ve türüne göre değişiklik gösterir. Isı yalıtım çalışmalarının her mevsimde sürebilecek bir ekonomi olduğunu düşündüğümüzde binalarını dış cephe ve mantolama çalışmalarıyla koruyan kişiler, ayıca yalıtım maliyetini ısı yalıtım sistemlerine ödetmiş olurlar. Böylece mantolama çalışmaları yapılan tasarruf sayesinde bedavaya gelmiş olur.

Konforlu Alanlar Oluşturma İçin Isı İzolasyonu Şarttır!

Isı yalıtımı olan mekânlar içinde ısı enerjisi dengeli bir biçimde dağıtılmaktadır. Bu durumda hijyenik problemler yaşanmaz. Sağlık ve konforlu bir yaşam alanı oluşturulabilir. Bunun dışında ısı yalıtımıyla dış cepheler dış etkenlerden korunur ve yapılar uzun süre rahatlıkla ayakta kalabilir. Isı yalıtım çalışmaları bilgi, dikkat ve tecrübe gerektirir.

Fiyat Teklifi Al