Otopark ve Garaj Havalandırma

Otopark ve Garaj Havalandırma

Havalandırma sistemi büyük işyerlerinde ,özellikle plazalarda yer alan işletmelerde, cam ve kapı gibi çeşitli doğal yolların havalandırma işlemi için yeterli gelmemesi durumunda kullanılır. Bu işlem dış ortamdan temiz havanın alınarak içeriye homojen şekilde dağıtılması prensibiyle işler. Ancak bu işlemin kullanıldığı tek yer iş yerleri değildir. Otoparklarda ve garajlarda da havalandırma sistemleri kullanılır. Bu sayede içeride biriken kirli hava dış ortama taşınır ve dış ortamdaki temiz havada içeriye verilir. Havalandırma kapalı olan her alan için oldukça önemlidir hele de covid pandemisiyle mücadele ettiğimiz bu günlerde daha da önemli hale gelmiştir. İç mekanda biriken kirli hava kişilerin sağlığını olumsuz yönde etkiler. Ayrıca covid virüsünün yayılım hızını arttırır. Bu nedenle havalandırma oldukça önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. İhmal edilmesi hem kişilerin sağlığına hem de kurumu adına oldukça zarar verir.

ISOMASS firması olarak otopark ve garaj havalandırma işlemleri için de kurumsal ve bireysel müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sektöre girmiş olduğumuz günden bugüne hizmet kalitemizi düşürmeden müşteri memnuniyeti odaklı ilerlemiş ve bu sayede de ülkenin pek çok yerinde bayi açma şansına eriştik.

Otopark ve garajlar kapalı alanlar olduklarından dolayı havalandırma bu mekanlar için oldukça önemlidir. Piyasa da pek çok sayıda havalandırma sistemi sunan firma olsa da ISOMASS firması avantajları ile ön plana çıkmıştır. ISOMASS firması sektör içerisinde maddi çıkarı asla müşteri memnuniyetinin önünde tutmamıştır. Bu nedenle durmadan büyümüş ve her geçen gün ülkenin farklı yerinde hizmet vermeye başlamıştır. ISOMASS firması otopark ve garajlarında profesyonel bir havalandırma sistemi hizmeti almak isteyen kişilerin ilk durağıdır. Müşteri memnuniyetini yalnızca satışı gerçekleştirirken değil satış sonrasında kurulum esnasında ve ürünün kullanımı süresince esas alır. Bu sayede müşterileri ile daima iletişim halinde kalarak sorunlara ve meydana gelen sıkıntılara anında çözüm önerisi getirir ve müşterilerin mağdur olmasını engeller. ISOMASS yalıtım ve havalandırma sistemiyle 7 gün 24 saat iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al