Vana Yalıtım Ceketleri

Vana Yalıtım Ceketleri

Isı enerji verimliliği uygulamalarında tercih edilen ürünlerden biri olan vana yalıtım ceketleri, oldukça kullanışlı ürünler arasındadır. Ana amacı sıcak hatlardaki enerji kaybını en aza indirmek olan bu ceketler, sağladığı verimliliğin yanı sıra ciddi bir tasarruf içermektedir. İzolasyon sağlayan bu ürünler, olmamaları halinde ciddi bir enerji kaybı ortaya çıkarmaktadır. Hem aile bütçesini olumsuz etkileyebilecek bir durum oluşturması, hem de ulusal anlamda sorun yaratması dolayısıyla mutlaka kullanılması gereken ürünler arasında yer almaktadır. İşletmenin enerji giderlerini azaltması dolayısıyla işletmelerde, fabrikalarda, çeşitli işyerlerinde ve apartmanlarda daha yapım aşamasından itibaren bulundurulur. Çok fazla kullanım alanı olduğunun altını çizmek gerekmektedir.

Vana yalıtım ceketleri sökülüp takılabilen bir ürün olmaları dolayısıyla da çok tercih edilmektedir. Vanaların düzenli olarak bakıma ihtiyaçları vardır. Aksi takdirde çeşitli sorunlar ortaya çıkabilmekte ve arızalar oluşabilmektedir. Yeni bir vana almak oldukça maliyetli olduğundan, kurumlar bakımlarını kesinlikle ihmal ettirmememektedir. Bakım esnasında yalıtım ceketlerinin kalıcı olması, her bakımda yeni cekete ihtiyaç duyulmasına neden olmaktadır. Dolayısıyla bu ürünler sökülüp takılabilir şekilde üretilmektedir.

Vana Yalıtım Ceketleri Nerede Kullanılır?

  • Sıcak su tesisatında ve buhar hatlarında,
  • Gaz işletmelerinde ve rafinerlerde,
  • Petro-kimya işletmelerinde,
  • Ordu ve savunma ekipmanlarında,
  • Yağ ve yemek fabrikalarında,
  • Tekstil fabrikalarında,
  • Plastik fabrikalarında,
  • Gaz ve petrol işleme endüstrisinde,
  • İlaç tesislerinde

Ve daha pek çok alanda kullanımları mevcuttur. Vana yalıtım ceketleri ciddi bir kar elde ettirmekte ve kişilerin verimsiz enerjiye ekstra ödeme yapmasını engellemektedir. Dolayısıyla kullanımı uygun her alanda tercih edildiğinin altını çizmek gerekir. Özellikle şirketler yoğun talep göstermekte ve eski ceketlerini bu ürünler ile değiştirmektedir.

Vana Yalıtım Ceketleri Özellikleri

Vana yalıtım ceketleri ısı kaybını en aza indirmek üzere tasarlanmış olup, içerisinde hibrofobik, düşük ısıl iletim kat sayısına sahip, Nano gözenekleri olan Aslen Aerogis olarak adlandırılan yalıtım malzemeleri mevcuttur. Bu sayede enerji yalıtımı yapmaktadır. Değiştirebilir özellikleri dolayısıyla da çok tercih edilen ürünler arasında yer aldığının altını çizmekte fayda vardır. Kişiler tasarruf elde etmek istiyorsa, tüm vanalarına bu cihazdan taktırmalıdır.

Fiyat Teklifi Al