Boru İzolasyonu

Boru İzolasyonu

İzolasyon, diğer ismiyle yalıtım, ses ve ısı gibi durumları azaltan bir işlemdir. İzolasyonun amacı ısıtma ve soğutma amaçlı olarak kullanılan tüm sistemlerde ısı kaybını en aza indirmektedir. Aynı şekilde ses izolasyonu için kullanılan işlemlerde amaç gürültüyü en aza indirmek ve sakin bir ortam yaratmaktır. İzolasyon hem enerji ve hem de tasarruf sağlayan işlemlerdir. Binaların ve yapıların, soğutma ve ısıtma tesisatlarının soğutulmasına ve ısıtılmasına gerek olmayan bölgelerde bulunan bölümleri ve bu bölümlerde bulunan vana ve armatürlerle mekanik tesisatı oluşturmakta olan boruların, uygun yalıtım malzemeleri ile izole edilmesi işlemine Boru İzolasyonu işlemi denilmektedir. İzolasyon işlemi yapan birçok yer arasında en çok tercih edilen İsomass İzolasyon & Havalandırma Şirketi müşterileri için en kaliteli ve en iyi ürünleri ve hizmeti sunmaya devam ediyor.

Kaliteli Boru İzolasyonu

Boru İzolasyonu pek çok mekânda hem ısı yalıtımını sağlamakta hem de yapı ya da bina için enerji tasarrufu sağlamaktadır. Kaliteli Boru İzolasyonu işlemini, işçilik, malzeme markası ve çeşidi belirlemektedir. İzolasyon işlemlerinin hem yapı ya da bina için hem de sizler için sağlamış olduğu çok çeşitli avantajlar vardır. Bu avantajlara göz atacak olursak:

  • Şirketimiz tarafından sağlanan boru izolasyonu işlemlerinde kullanılan boru içinde taşınan akışkanın sıcaklık seviyesi istenilen derecede tutulabilir.
  • İzolasyon ya da boru izolasyon işlemleri yapı ya da bina için enerji tasarrufu sağlamaktadır.
  • Şirketimiz tarafından sağlanan boru izolasyon işlemleri, işletme maliyetlerini en aza indirir.
  • Boru izolasyon işlemleri, yenilenemez enerji kaynaklarının kullanımı azaltır ve çevresel dengenin korunmasına yardımcı olur.
  • Boru izolasyon işlemleri güvenli bir çalışma ortamı yaratır ve kazaların önüne geçilmesini sağlar.
  • Yapılan izolasyon işlemi boruları aşırı sıcak ve aşırı soğuktan korur.
  • İzolasyon, boruları korozyon ve yoğuşmaya karşı korumaktadır.
  • Borularda mantar, küf, pas gibi durumların oluşması engellenmiş olur.
  • Boru izolasyon işlemleri, iç ve dış cephelerde kullanım için oldukça uygundur.

Boru İzolasyonu Fiyatları

Boru İzolasyonu Fiyatları, izolasyon yapılacak mekâna ve işçiliğe göre değişkenlik göstermektedir. Aynı zamanda, işçilik esnasında kullanılacak olan borunun kalitesi ve markası da fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Boru İzolasyonu Fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve net bir bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al