Otel Havalandırma Sistemleri

Otel Havalandırma Sistemleri

Otel havalandırma sistemleri, konaklamada ilk tercih edilen otellerin kalitesini ve hijyenini artırır. İnsanların aktif olarak kullandığı, sirkülasyonun olduğu, bir şeylerin pişirildiği ya da yıkandığı alanlarda mutlaka gelişmiş bir havalandırma düzeni bulunmalıdır. Aksi halde sürekli kötü havanın kapalı alanda dolaşmasına bağlı olarak bakteri ve mikrop yoğunluğu yaşanır. İsomass izolasyon ve havalandırma firması olarak otellerin konforunu artırıyor, müşterilerin memnuniyetini destekliyoruz.

Otel havalandırma sistemleri, otellerdeki odaların 7/24 temiz kalmasını sağlayan geliştirilmiş bir sistemdir. Oda yoğun olarak kullanılsa da sürekli çalışan havalandırma sistemi, temiz hava akışını sağlar ve odaya ferah bir hava kazandırır. Bu sistem sayesinde odaların havalandırılması için ekstra pencere – kapı açık bırakma zorunluluğundan kurtulmak mümkün. Odalarda hissedilen nem, kötü koku, otele yayılan yemek kokusu, dışarıdan gelebilecek kötü kokular gelişmiş bir sistemle tamamen ortadan kaldırılabilir.

Otel Havalandırma Sistemi Seçenekleri

Otel gibi büyük çaplı konaklama merkezlerinin havalandırılmasında genellikle merkezi havalandırma sistemleri kullanılır. Mutfak bölümünde ise lokal ya da davlumbaz havalandırma sistemleri tercih edilir. Mekânın özelliklerine göre havalandırma sistemleri belirlenir ve en ideal biçimde çalışması sağlanır. Otel havalandırma sistemleri gün boyu oteldeki tüm kokuları temizleyerek ortama temiz hava akışı sağlar.

Gün boyu çalışacağı için en etkin sistem kullanılması önerilir. Havalandırma sistemi, iç mekandaki kötü kokuyu temizlerken aslında sağlıksız hava akışını da önler ve çok daha konforlu, sağlıklı bir iç mekân kazandırır. Herhangi bir katkı maddesinin, ilacın kullanılmadan sadece temiz hava akışının sağlandığı ortamlara sahip olmak isteyen otellerde yenilikçi havalandırma sistemleri tercih edilir, odalar her zaman tertemiz bir kokuyla donatılır.

Otel Havalandırma Sistemi Nasıl Seçilir?

Otellerdeki konfor ve lüks ziyaretçilerin temel istekleri arasında yer alır. Hijyen ise bu isteğin üzerine çıkar. Odanın her bakımdan temiz olması, temiz kokması, hava sirkülasyonunun hijyenik olması otel yönetiminin de istediği unsurlardır. Bu konuda yetersiz otellerin havalandırma sistemlerini değiştirmesi ya da hiç yoksa kullanması önerilir. En doğru sistemin seçimini yapmak için ise uzmana danışmak gerekir. Zira sürekli yenilenen, gelişen otel havalandırma sistemleri arasından en verimli olanı seçmek kesin çözüm sunar. Bu konuda İsomass ekibine güvenebilir, bilgi ya da hizmet almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al