Ankara İzolasyon ve Havalandırma Sistemleri

Ankara İzolasyon ve Havalandırma Sistemleri

İzolasyon ve havalandırma yapılarda kullanılan ve büyük öneme sahip sistemlerdir. İsomass Ankara başta olmak üzere İstanbul, İzmir, Bursa ve tüm Türkiye’ye hizmet sağlamaktadır. Ankara izolasyon ve havalandırma sistemleri tesisat, boru, tank ve tesisat, vana yalıtım, tesisat ve boru sac kaplama, kazan dairesi gofraj kaplama gibi farklı alanlarda hizmetleri bulunmaktadır.

Ankara İzolasyon ve Havalandırma Sistemleri ile Spor Salonu Havalandırma

Spor salonları en çok havasız kalınan ortamlardır. Sıcak ve ter birleştiği zaman nefes alıp verme dahi zorlaşır. Bu nedenle havalandırma sistemlerinin bulunuyor olması büyük önem taşır. Ankara izolasyon ve havalandırma sistemleri sayesinde ortamın havası daha sağlıklı ve temiz bir hal alır, kötü koku, duman, toz ve gaz gibi olumsuz etmenler de yok olur. Bu sistem özellikle kapalı soır salonlarında çok işe yaramaktadır.

Spor salonu havalandırma sistemleri filtreler ile çalışır. Bu sayede kapalı ortamın hava kalitesi korunur, kötü koku gibi dış faktörler engellenir ve spor yapan kişilerin sağlığı korunmuş olur. İsomass firması tüm bu hizmetleri en kaliteli ve uygun fiyatlı olarak sizlerle buluşturuyor. Üstelik lokanta, restoran, otel, okul, fabrika, kantin, ofis, laboratuvar gibi farklı alanlar için de havalandırma hizmetleri sunuyorlar.

Ankara İzolasyon ve Havalandırma Sistemleri ile İşyeri Havalandırma

İşyeri havalandırma sistemleri özellikle ısıtma ve soğutma sistemlerinin korunması açısından çok önemlidir. İşyerlerinde iklimlendirme için kullanılan kömür, doğalgaz ya da diğer yakıtlar ortamı zehirli bir hava bırakabilir. İsomass firmasının havalandırma sistemleri de bu ortamın temizlenmesini, daha sağlıklı bir hale gelmesini sağlar.

Firmanın sağladıkları;

  • Danışmanlık hizmeti
  • Proje çizimi ve yönetimi
  • Cihaz bakımı ve tamiri
  • Mimari ürün imalatı ve dekorasyonu

Şeklinde sıralanabilir. Ankara izolasyon ve havalandırma sistemleri merkezi, davlumbaz ve lokal olmak üzere 3 farklı kategoride incelenebilir.

Ankara İzolasyon ve Havalandırma Sistemleri Ofis Havalandırması

Ofisler insan yoğunluğunun en fazla olduğu ortamlardan biridir. Bu nedenle ferah bir hava akışının olması çok önemlidir. Ankara izolasyon ve havalandırma sistemleri havayı kirleten tüm etmenleri yok eder, daha verimli bir çalışma ortamı sunar. Ayrıca sıcaklık ve seviyelerinin de dengede kalmasını sağlar. Ofis havalandırması için firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al