Vana İzolasyonu

Vana İzolasyonu

Vana izolasyonu ya da diğer bilinen adıyla vana ceketi, enerji tasarrufu sağlamak amacıyla özel kumaşlardan geliştirilmiş bir yalıtım desteğidir. Enerji kaybını önlemek, enerji tasarrufunu artırmak amacıyla kullanılan vana izolasyon ceketi, soğuk ve sıcak kaybını önlemede etkili bir performans gösteriyor. Vana ceketi, çok güçlü malzemelerden üretiliyor. Sırça elyaf, silikon, alüminyum, poliüretan gibi kumaşlar yalıtımı sağlamak amacıyla kullanılıyor. Malzemeler yalıtımı en üst seviyede tutmak için vana ve armatür ölçülerine göre özel üretiliyor. Vana ceketinin dikişinde ise ısıya, kopmaya yüksek direnci olan kevler ip kullanılıyor. Paslanmaz çelik aparatlarıyla ise vanalara bağlanıyor. Vana izolasyonunda kullanılan tüm malzemeler yüksek ısıya da yüksek soğuğa da dirençli malzemelerdir. Özellikle vanalar için üretilmiş izolasyon ceketleri bulunuyor.

  • Kızgın yağ hatları
  • Buhar tesisatları
  • Isıtma tesisleri
  • Kazan daireleri
  • Soğutma tesisleri

Vana izolasyonu yapılırken önce vana ceketinin nasıl olacağı belirlenir, ölçülere göre hazırlanır. İzolasyon için hazırlanan vana ceketi, vanaya takılır. Bu esnada iplerle ceket büzülür, hiçbir hava boşluğuna yer bırakılmayacak şekilde ceket vanaya yerleştirilir. Son aşamada ise paslanmaz aparatlarla bağlama işlemi yapılır.

Vana İzolasyonunun Faydaları

Vana ceketleri kullanıldığı her yerde faydalarıyla dikkat çekiyor. En bariz faydası enerji tasarrufu sağlamasıdır. Vana izolasyonu ceketi ısıya dayanıklı malzemelerden geliştiriliyor. Vana ceketini takmak da çıkarmak da kolaydır. Bu kolaylık aynı ürünün birden fazla kullanılmasını sağlıyor. Düşük maliyetiyle ise kullanıcıların bütçesini koruyor. Vana ceketleri yanıcı olmayan malzemelerden üretiliyor, yangın riskine karşı direnç gösteriyor. Vana izolasyonu yapılırken kullanılan maddeler sağlıklı içeriğe sahiptir. Bu sayede yüksek enerji tasarrufuyla birlikte sağlık endişesini de gideriyor. Elbette vana izolasyonundan verim alınabilmesi için her malzemenin ve işçiliğin kaliteli olması şarttır. İsomass, vana izolasyon ceketi konusunda sahip olduğu gelişmiş tecrübe ve donanımıyla tüm alanlarda istenilen hizmeti kusursuz veriyor. Modern çağa özgü modern yöntemlerle izolasyon sistemlerini kuran İsomass, hesaplı fiyat teklifleriyle bütçeyi dostu hizmetler sunuyor.

Fiyat Teklifi Al