Organize Sanayi Tank Yalıtımı

Organize Sanayi Tank Yalıtımı

Tank yalıtımı organize sanayi alanında tam kapasite ısı kontrolü sağlıyor. Gıda, akaryakıt, gaz, sıvı ürünleri ve çeşitli malzemeyi ideal ısı seviyesinde uzun süreler muhafaza etmek gerektiğinde tank yalıtımı devreye giriyor. Organize sanayi, tank yalıtımın yoğun kullanıldığı alanlardan biri olup maliyet ve enerji kontrolü verdiği için kullanıcıların memnuniyetini topluyor. Taş yünü, seramikyünü, aliminyum, camyünü gibi malzemelerle hazırlanan tank yalıtımı, gelişmiş proje ekibimiz tarafından kuruluyor.

Tank Yalıtımının Avantajları

Organize sanayi tank yalıtımı, başta gıdalar olmak üzere akaryakıt, gaz ve benzeri birçok ürünün ideal koşullarda saklanmasını sağlıyor, ısı kontrolüne imkân tanıyor. Organize sanayi, tesis, gıda sektörü, endüstriyel alanlar tank yalıtımının avantajlarından yararlanıyor, memnun edici bir tasarruf rutinine geçiş yapıyor. Organize sanayi tank yalıtım sistemlerinin avantajları şöyledir;

Çevreye duyarlılık

Enerji tasarrufu sağlamanın temelinde doğayı, çevreyi korumak yatıyor. Aynı zamanda daha düşük faturalar elde etmeye yardımcı olur. Tank yalıtımının organize sanayi bölgesinde kullanılmasının sebepleri bunlardır. Tank yalıtımı, gelişmiş özellikleri sayesinde çok az enerji harcar, karbondioksit emisyonunu minimum seviyeye düşürür. Tank yalıtımının çalışma prensibi sayesinde çevre korunur, sağlıklı yaşam alanları artar.

Bütçe & maliyet kontrolü

Organize sanayi tank yalıtımı müthiş bütçe kontrolü sağlar, maliyeti düşürür. İşlevselliği, pratikliği, dayanıklılığı ve çevre duyarlılığı göstermesinin yanı sıra ekonomik anlamda da avantaj sunması tank yalıtımının yaygınlaşmasında etkendir. Tank yalıtımı ile ısı kaybı önlenir, malzeme depolamak kolaylaşır, depolama ve ısı maliyeti ciddi oranda düşer.

Yüksek güvenlik

Tank yalıtımı güvenlik desteğiyle birlikte kuruluyor. Tankın güvenlik çemberi işçilerin de güvenliğini sağladığından önemlidir. Yalıtım sistemi ısıyı ve işçi güvenliğini aynı anda sağlar. Isı kontrolünü daimî yaparak yangın riskini kaldırır.

Tank yalıtımı yiyeceklerin kalitesini ve sağlığını korumak amacıyla çok tercih ediliyor. Gıda sektörü, tank yalıtımının soğutucu etkisinden yararlanıyor, ürünleri korurken aynı zamanda enerjiden tasarruf ediyor.

İsomass ile Organize Sanayi Tank Yalıtım

İsomass, havalandırma ve yalıtım çalışmaları ile yenilikçi projeler üretiyor, farklı sektörlere hitap ediyor. İsomass yalıtım projelerinin hepsi memnun edici şekilde tamamlanıyor, istenilen yalıtım en ekonomik ve kusursuz çözümlerle sunuluyor. İsomass ekibinin profesyonel havalandırma ve yalıtım hizmetlerinden yararlanmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Firmamız, etkili çalışmalarıyla tüm Türkiye’de hizmet veriyor.

 

 

 

 

 

Fiyat Teklifi Al