Organize Sanayi Tank İzolasyon

Organize Sanayi Tank İzolasyon

Organize sanayi alanında yakıt, hammadde, gaz, tamamlayıcı ürünlerin muhafaza edilmesi, ideal ısı kontrolünde depolanması kritiktir. Endüstriyel alanlarda depolama büyük önem taşımakla birlikte ısıyı korumak da temel gereksinimlerden biridir. Özellikle akışkan maddelerde sıcaklığın belli bir seviyede tutulması önemlidir. Tank izolasyonunda ısı koruması da korunaklı depolama da üst seviyede sağlanabiliyor. Gelişmiş mühendislik çalışmaları sonucunda kullanım alanına göre özel üretilen tank izolasyonu, kusursuz işleyişiyle verimliliği artırıyor.

Organize sanayi tank izolasyonu taşyünü, kauçuk, seramikyünü, cam köpüğü, camyünü gibi kaliteli, dayanıklı malzemelerden tasarlanıyor. Paslanmaz çelik sac, alüminyum, galvaniz gibi birçok yardımcı materyal ise sistemi güçlendiriyor. Organize sanayide tank yalıtımının getirdiği avantajlar cezbedicidir. Bu yüzden çalışma alanları belli bir bütçe ayırarak tank izolasyonu tercih ediyor. Tanklar istenilen izolasyonu üstün seviyede sağlarken maliyeti düşürüyor, orta vadeli bir sürede bile kendini amorti etmeyi başarıyor.

Tank İzolasyonunun Temel Amaçları

Depolama ve yalıtımı aynı anda sunan tanklar, tesislerin ve organize sanayi gibi alanların önemli demirbaşlarından sayılıyor. Peki, tank izolasyonunun temel amaçları nedir? Neden bu kadar avantajlı? İşte detaylar;

Düşük maliyet: Tank izolasyonu ısı kayıplarını neredeyse tamamen önler. Yüksek tasarruf gücüne sahiptir. Enerjiyi verimli kullanır, enerji maliyetlerini ciddi oranda düşürür. Kullanım alanlarına avantaj sağlar.

Çevreci yaklaşım: Enerjiden tasarruf etmek başlı başına çevreci bir yaklaşımken tank izolasyonu ek olarak daha az tehlikeli madde salınımı yapar ve temiz çevre idealine hizmet eder.

Yüksek güvenlik: Tank izolasyonu hem personel hem de depolanan ürünler açısından yüksek güvenlik sunar. Tankın dış yüzeyi yüksek sıcaklığa sahip olur. Proje geliştirilirken personelin yüzeye temas ihtimali sebebiyle dış yüzey ekstra izole edilir. Depolanan ürünler ise yangın riskine karşı korunur.

Tank izolasyonunda soğuk – sıcak havalarda tankın iç kısmı değişimlerden etkilenmez. Tankın içindeki akışkan ya da kuru tüm malzemeler, maddeler belirlenen ısıda korunmaya devam eder. Tankın hava değişimlerine karşı izole edilmesi, kaliteli materyal ile geliştirilmiş olması hayati önem taşır. İşbu sebeple tüm izolasyon türlerinde kaliteli bir ekiple hareket etmek gerekir. İsomass, organize sanayi tank izolasyon hizmetleriyle beklentinizi karşılayacak profesyonelliğiyle sizleri bekliyor.

Fiyat Teklifi Al