Nevşehir İzolasyon ve Havalandırma Sistemleri

Nevşehir İzolasyon ve Havalandırma Sistemleri

İzolasyon ve havalandırma sistemleri konutlar, oteller, iş yerleri, fabrikalar ve diğer tüm yaşam ve çalışma alanları için gereklidir. Daha sağlıklı ve konforlu bir yerde yaşamak ve çalışmak için gerekli olan sistemler uzman kadrosu ile Nevşehir’de bulunan İsomass tarafından gerçekleştirilir. Uzun zamandır bu sektörde olan İsomass işini en iyi, güvenilir ve ekonomik şekilde tamamlar.

Nevşehir İzolasyon Sistemleri

Nevşehir’de bulunan İsomass izolasyon sistemleri ile çalışma alanlarının daha güvenli ve sağlıklı olmasını sağlar. Özellikle deri hastalıklarını önlemek için sıcaklık ve nem dengelerinin korunmasına yardımcı olur. İzolasyon sistemleri;

  • Tank izolasyonu
  • Boru izolasyonu
  • Tesisat PVC kaplama
  • Tank PVC kaplama
  • PVC kaplama

Hizmetlerini kapsar. Bu hizmetler yüzeylerdeki ısı kaybının önüne geçer, ortam sıcaklığının da dengede kalmasını sağlar. Bu sayede tesisatın, gıda ve yakıt gibi depolanan ürünlerin daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Özellikle vanalara uygulanan sistemler ısı kaybının en aza indirilmesini sağlar. Bu işlemlerde izolasyon ceketleri kullanılır. Ceketler oldukça yüksek kaliteye sahiptir ve vanalardan boru hatlarına kadar pek çok tesisat ekipmanının izolasyonunda işlev görür. Daha detaylı bilgi ve izolasyon sistemlerinden yararlanabilmek için İsomass ile iletişime geçebilirsiniz.

Nevşehir Havalandırma Sistemleri

Nevşehir İsomass havalandırma sistemleri ile de yaşam ve çalışma alanlarında ihtiyaçları karşılar. Ortamın daha ferah ve temiz bir havaya sahip olmasını, tozlardan ve dumandan arınmasını sağlayan havalandırma sistemi hem endüstriyel iş yerlerinde hem de konutlarda kullanılabilir. Özellikle lokanta ve restoranlarda çok fazla tercih edilir. Bunun nedeni, havalandırmalar yemek kokularının kısa sürede yok olmasımnı sağlar ve müşterileri rahatsız etmez.

İç mekanlarda kullanılan havalandırmalar toz toplama özelliklerine de sahiptir. Bu özellikleri sayesinde inşaat alanlarında da çalışanların sağlıklarını korumasına yardımcı olur. Özel filtreleri tozları toplar ve ortamın daha temiz olmasını sağlar. Tozlu ve kötü kokulu ortamlarda bulunmak sağlık açısından oldukça zararlıdır. Nevşehir İsomass nem ve sıcaklık dengesini koruyarak oksijen miktarının artmasına yardımcı olacak hizmetler sağlar. İzolasyon ve havalandırma sistemlerinden yararlanmak için Nevşehir İsomass ile iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al