Kep

Kep

Kepler, yalıtım yapılan yerlerde yalıtım uçlarını düzgün bir şekilde tamamlayabilmek için kullanılmaktadır. Genel olarak, bir malzemenin ya da ürünün ucuna ekstra olarak takılan Kepler, oldukça iyi bir şekilde koruma sağlamaktadır. Aynı zamanda yalıtım sistemine hoş bir görünüm kazandırmak içinde kullanılan Kepler, yalıtım kaplama sistemini tamamlamaktadır.

Kepler, birden fazla ürüne ya da malzemeye uyacak şekillerde ve ebatlarda üretilmektedir, bunun sebebi boru – yalıtım kombinasyonunun fazla olmasından kaynaklanmaktadır. Üretilen ve yalıtımda kullanılan her bir kep, amaçlanan aralığa uyacak bir şekilde maksimumu ve minimum izi ile işaretlenmektedir. Kep üretimi ve satışı yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen İsomass İzolasyon & Havalandırma Firması, sizler için en iyi hizmete vermeye ve en kaliteli ürünleri sunmaya devam etmektedir.

Kep Çeşitleri ve Özellikleri

Kepler, oldukça çeşitli türlerden oluşabilmektedir. Aynı zamanda, farklı ve çeşitli ürünlerle kullanılan keplerin birçok özelliği de bulunmaktadır. Gelin hep birlikte bu çeşitlere ve özelliklere bakalım:

  • Kablo Kepleri: End cap olarak da bilinen bu kep çeşitleri, kablo uçlarının yalıtımında kullanılmaktadır. İçerdiği yapışkan tabaka sayesinde su geçirmemektedir. Çeşitli boyutlarda olan bu kepler, kablo uç kılıfı olmak üzere kullanılmaktadır.
  • Soğuk Boru Hatları: Bu ürünlerde kepler boruya sıkı bir şekilde tutturulur. Bu ürünlerde kepler, dikey ve yatay olarak kullanılabilir.
  • Sıcak Boru Hatları: Bu ürünlerde kepler, boru sıcak olduğu zaman dokunmamak için kullanılmaktadır. Keplerde oluşa boşluk alanları ısıya dayanıklı macunlar ile doldurulmalıdır.

Kep Fiyatları

Kep fiyatları, keplerin yapısına ve markasına göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, markası oldukça bilinen bir kepin fiyatı ile markası çok fazla bilinmeyen bir kepin fiyatı birbirine eşit değildir. Aynı zamanda, keplerin boyutları da fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Örnek olarak, boyutu oldukça büyük olan bir kepin fiyatı daha fazla olabilirken, boyutu küçük olan bir kepin fiyatı daha az olabilmektedir. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz için Kep fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. Kep fiyatları hakkında daha net, daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Fiyat Teklifi Al