İzolasyoncu

İzolasyoncu

İzalasyoncu, izolasyon sistemleri ile binaların ısı kaybını önlemenin yanı sıra aynı zamanda insanların deri hastalıklarını önleme gibi sorunların önüne geçen tadilat işlemlerini gerçekleştirir. Başta ısı kaybını önlemek amacıyla binalara uygulanan izolasyon işlemlerinin ardından kömür, odun ve doğal gibi yakıtların daha az kullanımına yol açarak aynı zamanda doğaya da katkı sağlamaktadır. İzolasyonculuk işlemleri arasında olan ve izolasyon ceketi adı verilen bu sistemlerin faydaları oldukça yüksektir. Bunların başında şüphesiz hali hazırdaki binaların yıpranma sürelerini azaltarak dayanıklılığını arttırmak gibi başta maddi olanaklar yer almaktadır. Bu ısı sistemleri yapıldıktan sonra yapılan binaların şekline göre sistematik olarak bakımları sökülüp hızlıca monte edilme gibi de avantajları bulunmaktadır. Tüm bu işlemler izolasyoncu adı altında yapılır.

İzolasyonculuk

İzolasyonculuk oldukça yüksek sorumluluk gerektirilen tadilat işlemleri dizimidir. İzolasyonun yaraları hem maddi hem manevi etkenler yer almaktadır. Maddi kaynaklarından kısaca bahsedilecek olursa, ısı kaybını %20 - %25 seviyesinde tasarruf sağlayan bir orana sahiptir. İzolasyonculuk deneyimli ve profesyonel ekip tarafından yapılması önem arz etmektedir. İzole işlemi yapılacak olan binanın yapısına göre farklı bütçeler oluşur ve farklı yarar sağlamaktadır. Bu ısı kontrolü kış mevsimlerinde sıcaklığın dışarı çıkmasını engelleyeceği gibi yaz aylarında da klimalı ortamların daha çabuk ısınmasını önlemektedir. Bu bağlamda aynı zamanda bina içerisinde çalışan ya da ikamet eden insanların deri hastalıklarını önlemek gibi yararları bulunmaktadır. Bu izolasyon çeşitleri şunlardır;

  • Tank izolasyoncu
  • Boru izolasyoncu
  • Tank PVC kaplama izolasyoncu
  • Tesisat PVC kaplama izolasyoncu
  • PVC kaplama izolasyoncu

Bu izolasyonlar kullanım ömrü açısından dayanıklı ve uzun ömürlü olmalarıyla yüksek oranlı ekonomik tasarruf sağlamaktadır.

Tank izolasyoncu: Tanklar atık su, gaz, gıda maddeleri vb. yakıtların depolanmasında kullanılan insan sağlığı açısından önemli depolardır. Bu maddelerin ısı kaybını korumak, verimliliğini muhafaza etmek ve çevreye verdikleri zararı azaltmaları açısından önem taşımaktadır. Depolama faaliyeti yürüten işetmeler için tank izolasyonu olmazsa olmaz bir uygulamadır.

Boru izolasyoncu: İşyeri ve konutlarda boru izolasyonu başta görüntü kirliliğini yok etmek ve enerji tasarrufu gibi etmenlerden dolayı ön planda yer almaktadır. Aynı zamanda boruların aşınması, eskimesi ve ses azaltma gibi yararları bulunmaktadır.

Tank PVC izolasyoncu: Tank PVC tank izolasyonunda kullanılan depolanan maddelerin zarar görmemesi adına uygulanan estetik görünüme sahip izolasyonlardır.

Tesisat PVC kaplama izolasyoncu: su tesisatlarının dış etmenlere karşı korunaklı olması sağlık açısından önemli bir husustur. Tesisat PVC kaplama ile dayanıklılık ve sağlık açısından önemli bir işlemi yerine getirmektedir.

PVC Kaplama: PVC kaplama izole edilen yüzeylerin bakımı ve temizliği açısından pratik bir işleme sahiptir. Akla gelecek her türlü şey bu yöntem ile korunabilir.

Fiyat Teklifi Al