Fabrika Tank Yalıtımı

Fabrika Tank Yalıtımı

Temel yaşam kaynağı olan besinlerin korunmasında rol oynayan tank yalıtımı, pratik ve ekonomik bir koruma çözümü sayılıyor. Kiler ve buzdolabı hizmeti veren tank izolasyon sistemi, yiyeceklerin ideal ısı şartlarında her türlü dış etkenden sakınılarak korunmasına yardımcı oluyor. Tank yalıtımı yalnızca yiyecekler için kullanılmıyor. Atık su, akaryakıt, doğalgaz gibi birçok ürünün muhafaza alanı olabiliyor. Fabrika tank yalıtımı, hammadde, yiyecek ya da yakıt gibi önemli kaynakları kusursuz şekilde depolayan ve koruyan gelişmiş bir sistemi temsil ediyor. Soğuk ve sıcak hava haricinde diğer dış etkenlere karşı da bir kalkan oluşturan tank, fabrikaların bulunduğu endüstriyel yaşam alanlarında pratik çözümleriyle tercih ediliyor.

Tank Yalıtımı Nasıl Yapılır?

Fabrika tank yalıtım sisteminin uygulanmasında kaliteli malzeme, üretim gücü, yüksek teknoloji ve deneyim gerekiyor. İsomass, çevreci yaklaşım sergilemek ve maliyetleri düşürmek amacıyla tercih edilen fabrika tank yalıtımı için tüm tecrübesiyle, gelişmiş donanımıyla birlikte talep üzerine üretim geçekleştiriyor, tank hazırlıyor. Tank yalıtımında alüminyum, camyünü, seramikyünü, taşyünü tercih ediliyor. Bu malzemelerin ortak özelliği az yer kaplaması ve istenilen yoğunlukta koruma sağlayarak kısa sürede yalıtım desteğini vermesidir. Tank yalıtımı birçok sektörde kullanıldığı için sektörün ihtiyacına, taleplerine göre hazırlanıyor.

Tank Yalıtımının Avantajları

Fabrika tank yalıtımının sağladığı avantajlar kısaca şöyledir;

  • Tank yalıtım sistemi yüksek oranda enerji tasarrufu sağlar.
  • Enerji ihtiyacı için harcanılan maliyetini düşürür.
  • Enerjiye harcanan hammadde alımını azaltır, çevre kirliliğini önler.
  • Ürünleri her türlü dış etkenlerden korur. İlk günkü haliyle kalmasını sağlar.
  • İdeal ısı seviyesinde kalır, içindeki ürünlerin kalitesini ve yapısını korur.
  • Açık alanlarda yağmur – kar – fırtına – güneş ve benzeri dış etkenlerden koruma sağlar.

Endüstriyel yaşamda fabrika tank yalıtımı sıklıkla tercih ediliyor, bütün avantajlarından yararlanılıyor.

İSOMASS ile Profesyonel Tank Yalıtım Hizmetleri

İsomass yalıtım sistemleri hizmetleriyle her çeşit yalıtım talebini karşılıyor. Yüksek kaliteye sahip tank yalıtımları, İsomass ekibinin titiz çalışma süreci sonucunda yüksek güvenlikle imal ediliyor. Tank yalıtımıyla işçi güvenliğinden enerji tasarrufuna kadar birçok alanda avantaj sağlamak isteyenler, İsomass’ı tercih ediyor. Sizler de fabrika tank yalıtım çözümlerimizden yararlanmak isterseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Fiyat Teklifi Al