Boru Sac Kaplama

Boru Sac Kaplama

Boru sac kaplama uygulamaları, korozyon direncini artırmaya yardımcı olur, akışı iyileştirir ve ayrıca tortu oluşumunu azaltır. Isı yalıtım koruması, depolama tankları, kazanlar, büyük kanallar ve diğer teknik ekipman koruması için sac metal boru kaplama önemlidir.

Boru Sac Kaplamanın Faydaları

Sac metal borular birçok fayda sunar. Bunlar:

Boru Sac Kaplama Çeşitleri

Tüm sektörlerdeki endüstriyel işletmeler, çeşitli boyutlarda borulardan oluşan karmaşık iç iletişim sistemlerine sahiptir. Sadece düz boru bölümleri için değil, aynı zamanda konik tank tabanları da dahil olmak üzere herhangi bir şekle ve karmaşıklığa sahip yapısal elemanlar için boru sac kaplama sunuyoruz. Bunlardan bazıları:

  • Korozyon Önleme: Elementler ile metal yüzey arasında bir bariyer oluşturur. Hava, su ve diğer pas destekleyicilerin metale temas etmesini engeller. Bu nedenle korozyon koruması sağlar ve gelecekteki sorunları büyük ölçüde azaltır.
  • Dayanıklılık: Boru sac kaplama çözümlerimiz, geleneksel boya uygulamalarına göre daha zorlu koşullara dayanabilir. Sac metal borular çizilmeye ve saldırılara karşı dayanıklıdırlar ve çoğu durumda 10 yıllık garantiye sahiptirler.
  • Hızlı İşlem: Geleneksel boyamanın aksine, sac metal kaplamaların havayla kurumasını beklemeniz gerekmez. Bu, parçanın çok hızlı bir şekilde kaplanabileceği, bitirilebileceği ve size teslim edilebileceği anlamına gelir.
  • Çevre Dostu: Boru sac kaplama, çözücü içermez ve çok az düzeyde (bazen hiç) organik bileşik (VOC) açığa çıkarır. Bu yüzden çevreye zarar vermez. Uzun vadede, kaplamaların uzun ömürlülüğü, yeniden kaplama ihtiyacını azaltacak veya bazı durumlarda tamamen ortadan kaldıracaktır. Dolayısıyla çevre üzerindeki etkisi minimuma düşecektir.

Kaplamanın imalatında kullanılan malzeme galvaniz veya paslanmaz çeliktir. Bunun nedeni, ısı taşıyıcısının yalıtımlı alanlarının genellikle yağmur, kar, rüzgar vb. gibi çevresel etkilere maruz kaldıkları açık havada yer almasıdır.

Boru Sac Kaplama Nerelerde Kullanılır?

Sac metal boru kaplama sadece yalıtım kapağını ve ısı taşıyıcının kendisini korumak için değil, aynı zamanda ısı ve enerji kayıpları optimizasyonu için de kullanılmaktadır. Kaplama, boruları mekanik darbelerden korur ve izolasyon yüzeyinde yoğuşma oluşumunu engeller. Ayrıca metal boru kaplaması kimyasallara dayanıklıdır. Tüm bu özellikler, sisteminizin servis döngüsü boyunca tutarlı bir şekilde çalışmasını sağlar. Her türlü inşaat, yapı ve onarım sistemleri için sac metal boru kullanılabilir.

  • Tees
  • Düz bölümler
  • Dirsekler (üç, dört ve beş segment)
  • Koniler
  • Uç kapakları
  • Isı yalıtım kutuları
Fiyat Teklifi Al